Ontdek Nova Scotia in Canada | YouCanada.nl

Nova Scotia

"Truly let yourself go"

Provincies in Canada

Nova Scotia

Er is een plek waar u om iedere hoek en op iedere heuveltop een nieuwe ontdekking wacht. Waar de geschiedenis nog steeds leeft. Waar verse locale gerechten geen modegril zijn, maar een manier van leven. En waar de vriendelijkste mensen die u ooit zult ontmoeten u hartelijk verwelkomen. Beleef de ruige kusten waar het zeewater hoog tegenop spat. U vindt het op het schiereiland Nova Scotia!

Natuurgebieden in Nova Scotia

NatuurgebiedenOp 1,5 keer de oppervlakte van Nederland vindt u op Nova Scotia een veelzijdige en indrukwekkende natuur; natuurparken met elanden, de steile kliffen van Cape Breton, het enorme getijdeverschil in Bay of Fundy (met 16 meter 's werelds hoogste!), de uitgestrekte stranden en kleurige vissersplaatsjes. De voedselrijke kustwateren zijn geliefd bij walvissen, die u soms vanaf de kust ziet zwemmen.

Op de website van Nova Scotia Tourism maakt u kennis met de diverse regio's en natuurparken.


Steden in Nova Scotia

StedenDe steden in Nova Scotia zijn de perfecte plek om het dagelijkse leven even los te laten en te dansen op de muziek. Rol de dobbelstenen in het casino. Shop 'til you drop in de vele winkeltjes en boetieks. Ontdek de cultuurliefhebber in uzelf.

En verwen uzelf met alles wat het leven mooier maakt. Van Baccarat tafels tot impressionistische meesterwerken of de de perfecte champagne cocktail. De steden in Nova Scotia zullen u niet teleurstellen!


Must do's in Nova Scotia

Must do'sNova Scotia biedt alles voor een 'picture perfect' rondreis. Hoogtepunten die niet aan uw reisprogramma mogen ontbreken zijn:

   Rijden over de Cabot Trail; een prachtige 300 km lange kustweg
   De UNESCO World Natural Heritage Sites Joggins Fossil Cliffs in de Bay of Fundy en het historische Old Town Lunenburg
   Een partijtje golfen op één van de schitterende aan de kust gelegen golfbanen
   Wakker worden in een historische county inn

Hier vindt u nog meer inspiratie om daadwerkelijk alles uit uw vakantie op Nova Scotia te halen!


Evenementen in Nova Scotia

EvenementenDe Nova Scotians houden van feestvieren. Honderden festivals en evenementen worden er jaarlijks georganiseerd. Van Highland Games tot Acadia festiviteiten. Kom naar noord-Amerika's grootste indoor show; The Royal Nova Scotia International Tattoo. Of dans mee op het Celtic Colours International Festival. 

Wanneer u ook naar Nova Scotia gaat, een festivalbezoek zal uw vakantie nóg onvergetelijker maken!

 Op vakantie naar Canada?

Boek uw reis bij de aangesloten reisorganisaties en luchtvaartmaatschappijen van YouCanada.Canada Leden Nieuws Over ons
@2021 YouCanada. All right reserverd

    

Website & realisatie: ROS Marketing