Ontdek Ontario in Canada | YouCanada.nl

Ontario

"Yours to discover"

Provincies in Canada

Ontario

Ontario biedt een brede waaier aan ervaringen. Bezoek de wereldberoemde Niagara Falls, geniet van de heerlijke wijngebieden en onderga de bruisende sfeer in de steden als Toronto en Ottawa. Met duizenden zoetwatermeren en rivierenis Ontario ook een perfecte bestemming voor watersporters, vissers en kampeerliefhebbers. Natuurliefhebbers worden in het bijzonder aangetrokken tot de ruige rust van Algonquin Park en de prachtige landschappen van Muskoka, Georgian Bay, Blue Mountain, de Kawarthas en de Thousand Islands, waar de mogelijkheden voor vogel- en wildspotten, wandelen en wintersportactiviteiten uitzonderlijk zijn.

Natuurgebieden in Ontario Canada

NatuurgebiedenTyperend voor Ontario zijn de indrukwekkende en wereldberoemde Niagara watervallen. Maar ook een bezoek aan het Algonquin Provincial Park, Thousand Islands en Manitoulin Island mag niet ontbreken tijdens uw reis door Ontario. Laat u inspireren op de website van Travel Ontario.


Steden in Ontario Canada

StedenOntario is de thuisbasis van niet één, maar twee hoofdsteden;

  Ottawa - de federale hoofdstad
  Toronto - de provinciale hoofdstad.

De sfeer en uitstraling van beiden steden verschilt enorm. Beide zijn absoluut een bezoek waard!


Must do's in Ontario Canada

Must do'sOntario biedt voor elk wat wils. Groot & klein, jong & oud... iedereen vindt absoluut een activiteit van zijn gading. Onze favorieten zijn:

Een EdgeWalk op de CN Tower.
Schaatsen op het Rideau Canal tijdens Winterlude - Ottawa's sneeuw- en ijsfestival.
Kanovaren over de meren in Algonquin Park tijdens de Indian Summer.

Laat u inspireren door de vele mogelijkheden!


Evenementen in Ontario Canada

EvenementenGeniet van lokale culinaire festivals en culturele festiviteiten, zoals Toronto's Caribbean Carnival of Winterlude in Ottawa.

Stem af op geweldige muziek op jazz, blues en rock festivals in de hele provincie. Flip pannenkoeken en eet ze met zoete stroop op de Elmira Maple Syrup Festival. Of ontmoet filmmakers uit de hele wereld en bekijk hun nieuwste films tijdens het Toronto International Film Festival.Ontario heeft ongelooflijk veel te bieden op cultureel gebied.


 Op vakantie naar Canada?

Boek uw reis bij de aangesloten reisorganisaties en luchtvaartmaatschappijen van YouCanada.Canada Leden Nieuws Over ons
@2021 YouCanada. All right reserverd

    

Website & realisatie: ROS Marketing