Reizen in Canada | YouCanada.nl

Reizen in Canada

YouCanada

Provincies in Canada

In Canada reizen

Canada laat zich op zoveel verschillende manieren ontdekken. Of je nu kiest voor de camper, auto, trein of het land met een groepsreis verkent. Een ding is zeker... Canada stelt je niet teleur!

VIA Rail Canada

VIA Rail CanadaAan natuurschoon geen gebrek in Alberta, wat dacht je van de indrukwekkende Rocky Mountains of het prachtige Lake Louise? Alberta heeft vijf nationale parken, namelijk Elk Island Park, Jasper NP, Banff NP, Wood Buffalo NP en Waterton Lakes NP. Verder vindt u er 62 provinciale parken. Hiermee heeft Alberta de meeste parkgebieden van heel Canada.. Lees hier alles over

Bezoek website
Chelsea Eaton Hotel - Toronto

Chelsea Eaton Hotel - Toronto Het Chelsea Hotel is centraal gelegen nabij metro, zakenwijken en winkelgebieden. Met 1590 kamer is het Chelsea één van de grootste hotels in Canada, terwijl het toch zijn persoonlijke vriendelijkheid en uitstekende service bewaart. Alle kamers zijn volledig uitgerust om aan de wensen van de hedendaagse reiziger te voldoen waaronder gratis WiFi. Ook aan families is gedacht; er zijn speciale kinderkamers en het zwembad en speelruimte zal ieder kind aanspreken. Kortom of je Toronto nu zakelijk bezoekt of als citytrip, het Chelsea Hotel is een uitstekende uitvalsbasis.

Bezoek website
Fraserway RV

Fraserway RV Fraserway RV is in 1969 opgericht en vandaag de dag telt de “Adventure Group of Companies” 13 verkooplocaties, een eigen camperfabriek en zijn we al jaren Canada’sgrootste onafhankelijke camperverhuurbedrijf. Met onze 5 verhuurvestigingen dekken we heel Canada af; u kunt ons vinden in Vancouver, Calgary, Halifax, Toronto, Edmonton en Whitehorse. Onze vloot bestaat uit meer dan 1000 campers en u kunt kiezen uit verschillende soorten motorhomes en truck and campers. Zie hiervoor de achterkant van deze folder. Keuzegenoeg! Onze campers zijn maximaal 2 modeljaren oud.

Bezoek website
CanaDream

CanaDream CanaDream promoot Canada en de mogelijkheid tot “Ontdek Canada op eigen tempo” al reizend in een op maat gebouwde kwaliteitscamper. In het Westen van Canada hebben wij locaties in Calgary, Edmonton, Vancouver en Whitehorse terwijl je ons in Oost-Canada vindt in Toronto, Montreal en Halifax. Je kunt jouw camper halen en inleveren op dezelfde locatie, maar ook gebruikmaken van onze wegbreng-mogelijkheden.

Of je nu reist met uw familie, als vriendengroep of als een stel, CanaDream biedt je waarde voor uw geld en de goede service. We kijken er naar uit om je als onze gast weer te mogen begroeten.

Bezoek website
 Op vakantie naar Canada?

Boek uw reis bij de aangesloten reisorganisaties en luchtvaartmaatschappijen van YouCanada.Canada Leden Nieuws Over ons
@2021 YouCanada. All right reserverd

    

Website & realisatie: ROS Marketing