Reisinspiratie

Laat u door ons inspireren.

Reisinspiratie

Canada bezit zoveel toeristische bezienswaardigheden dat het onmogelijk is alles te bezichtigen in één reis. Het beste is een route van tevoren uit te stippelen. Wij helpen je daar graag bij. Laat je inspireren door onderstaande hoogtepunten en reisvoorbeelden.
West-Canada Familieavontuur

Deze familiereis is bijzonder geschikt voor gezinnen met kinderen, jong en oud. Tijdens deze rondreis bezoek je allereerst Vancouver Island, gelegen voor de westkust van Canada en een van de mooiste eilanden ter wereld. Vervolgens ontdek je de meest prachtige highlights van West-Canada en eindig je de reis in Banff.

Overnacht in een vuurtoren!

Beleef Canada op een bijzondere manier! Tijdens deze 18-daagse reis volg je een mooie kustroute langs de grootste vuurtorens van Canada en slaap je zelfs 1 nacht in een vuurtoren! De reis is een mooie combinatie van het spotten van wilde dieren in Québec en het bezoeken van nationale parken en de steden Québec City en Montréal.

Combineer de Rockies met een Alaska Cruise

Een reis met de trein van de Rocky Mountaineer kun je uitstekend combineren met een cruise naar Alaska. De combinatie van de overweldigende en ruige natuur van Alaska met het indrukwekkende berglandschap van de Rocky Mountains maakt deze 15-daagse reis tot een onvergetelijk avontuur.

West-Canada Familieavontuur

De Icefields Parkway is niet alleen in de zomer een bezoek waard. Ontdek ‘s winters naast de pistes ook de natuur in Canada tijdens een skisafari. Tijdens deze adembenemende skisafari reis je over de wereldberoemde Icefields Parkway van Banff National Park naar Jasper National Park.

Neem de tijd
Wilt u in alle rust West-Canada verkennen, kies dan voor een ‘enkele’ reis van Calgary naar Vancouver. Zo blijft er voldoende tijd over om diverse activiteiten, zoals wandelen of paardrijden te ondernemen. Tijdens de reis combineert je hoogtepunten met minder bekende plekjes, zoals de Okanagan Valley.
Drive, Rail and Sail

Een afwisselende 20-daagse reis per huurauto, trein en veerboot door West Canada. Per huurauto rijdt je naar de Rocky Mountains, waar je aan boord stapt van de trein, de ‘Skeena’ van VIA Rail Canada, voor een 2-daagse treinreis naar Prince Rupert. Doorkruis een gedeelte van de Inside Passage per ferry om vervolgens per huurauto Vancouver Island te gaan verkennen.

Canada per camper

Wandelen door wereldstad Vancouver, walvissen spotten en prachtige ritten langs besneeuwde bergtoppen en kraakheldere gletsjermeren. Een camperreis brengt je langs de mooiste plekjes! Je spot wilde dieren en in de avonden rust je heerlijk uit op de camping bij je eigen kampvuur.

Steden en natuur in Oost-Canada

Combineer een bezoek aan de wereldsteden Toronto en Montréal en het historische Quebec City, met de prachtige natuur van Algonquin Provincial Park. In het bergachtige binnenland van de provincie Quebec kunt je verblijven in heerlijke lodges, midden in de bossen.

Reizen in een kleine groep

U kunt ook kiezen voor een reis met privé gids in klein groepsverband. Je verblijft in eersteklas accommodaties. Onderweg deelt je gids zijn gedetailleerde kennis van de gebieden die je bezoekt, met jou en jouw medereizigers. Het zal je aan niets ontbreken!