Reistips

Laat je door ons inspireren.

Reisinspiratie

Canada bezit zoveel toeristische bezienswaardigheden dat het onmogelijk is alles te bezichtigen in één reis. Het beste is een route van tevoren uit te stippelen. Wij helpen je daar graag bij. Laat je inspireren door onderstaande hoogtepunten en reisvoorbeelden.
West-Canada Familieavontuur
Deze familiereis is bijzonder geschikt voor gezinnen met kinderen, jong en oud. Tijdens deze rondreis bezoek je allereerst Vancouver Island, gelegen voor de westkust van Canada en een van de mooiste eilanden ter wereld. Vervolgens ontdek je de meest prachtige highlights van West-Canada en eindig je de reis in Banff.
Overnacht in een vuurtoren!
Beleef Canada op een bijzondere manier! Tijdens deze 18-daagse reis volg je een mooie kustroute langs de grootste vuurtorens van Canada en slaap je zelfs 1 nacht in een vuurtoren! De reis is een mooie combinatie van het spotten van wilde dieren in Québec en het bezoeken van nationale parken en de steden Québec City en Montréal.

Combineer de Rockies met een Alaska Cruise
Een reis met de trein van de Rocky Mountaineer kun je uitstekend combineren met een cruise naar Alaska. De combinatie van de overweldigende en ruige natuur van Alaska met het indrukwekkende berglandschap van de Rocky Mountains maakt deze 15-daagse reis tot een onvergetelijk avontuur.
Skisafari Nature & National Parks
De Icefields Parkway is niet alleen in de zomer een bezoek waard. Ontdek ‘s winters naast de pistes ook de natuur in Canada tijdens een skisafari. Tijdens deze adembenemende skisafari reis je over de wereldberoemde Icefields Parkway van Banff National Park naar Jasper National Park.
Neem de tijd
Wil je in alle rust West-Canada verkennen, kies dan voor deze reis van Vancouver naar Calgary. Bij deze autorondreis verblijf je gemiddeld 2 dagen op elke locatie, dus kun je in alle rust de omgeving in je opnemen. Verder is deze reis volledig aanpasbaar aan je persoonlijke wensen! 
Rail in Canada
Een afwisselende 14-daagse reis treinreis door West Canada. Bij aankomst in Vancouver gaat je op eigen gelegenheid naar je hotel. De volgende dag begint de treinreis. Je komt in prachtige locaties zoals; Banff, Jasper, Lake louise en nog veel meer. Het volledige reisschema vindt je via de onderstaande ‘bezoek website’ button!
Canada per camper
Wandelen door wereldstad Vancouver, walvissen spotten en prachtige ritten langs besneeuwde bergtoppen en kraakheldere gletsjermeren. Een camperreis brengt je langs de mooiste plekjes! Je spot wilde dieren en in de avonden rust je heerlijk uit op de camping bij je eigen kampvuur.

Groepsreis Canada Contrasts

Met een internationale groep maak je kennis met de highlights van Canada. Je bezoekt Toronto, Ottawa, Quebec City, Montreal en de imposante Niagara Falls in het oosten. Een binnenlandse vlucht brengt je naar Calgary in West Canada. Hier reis je door de adembenemende natuur van de Rocky Mountains, de prairies, fjorden en Pacifische kustlijn. De reis eindigt in Vancouver. 

Steden en natuur in Oost-Canada
Combineer een bezoek aan de wereldsteden Toronto, Montréal en het historische Quebec City met de prachtige natuur van Algonquin Provincial Park. In het bergachtige binnenland van de provincie Quebec kun je verblijven in heerlijke lodges, midden in de bossen.
Reizen in een kleine groep
Je kunt ook kiezen voor een reis met privé gids in klein groepsverband. Je verblijft in eersteklas accommodaties. Onderweg deelt je gids zijn gedetailleerde kennis van de gebieden die je bezoekt, met jou en jouw medereizigers. Het zal je aan niets ontbreken!