Ontdek Alberta in Canada | YouCanada.nl

Alberta

"Remeber to breath"

Provincies in Canada

Alberta

Alberta is dé provincie van de Rocky Mountains. Alberta betekent prachtige landschappen; de bergen, de bossen, rivieren en vele meren! Maar ook voor de echte wild west liefhebbers is het goed vertoeven! Ook bezit Alberta 6 van de 13 UNESCO World Heritage sites van heel Canada. Bent u op zoek naar het oorspronkelijke Canada?? - Dan zit u goed in Alberta!

Natuurgebieden in Alberta

NatuurgebiedenAan natuurschoon geen gebrek in Alberta, wat dacht u van de indrukwekkende Rocky Mountains of het prachtige Lake Louise? Alberta heeft vijf nationale parken, namelijk Elk Island Park, Jasper NP, Banff NP, Wood Buffalo NP en Waterton Lakes NP. Verder vindt u er 62 provinciale parken. Hiermee heeft Alberta de meeste parkgebieden van heel Canada.. Lees hier alles over Alberta's prachtige natuur.


Steden in Alberta

StedenVergeet niet om tijdens uw verblijf in Alberta één van de vele mooie steden te bezoeken. Heerlijk shoppen in Calgary, een festival bezoeken in Edmonton of flaneren door de straten van Banff. Het is heerlijk om na een verblijf in de natuur even een paar dagen de cultuur en sfeer van een stad op te snuiven. De steden van Alberta presenteren zich hier.


Must do's in Alberta

Must do'sDe diversiteit aan mogelijkheden en activiteiten in Alberta zijn schier eindeloos. Golfen, paardrijden, whitewater rafting of vissen? Of duikt u liever in de rijke prehistorische geschiedenis? Stel uw eigen reis samen waar iedereen optimaal van zal genieten. Groot en klein, actief of relaxed genieten. Travel Alberta heeft de mogelijkheden voor u overzichtelijk op een rijtje gezet.


Evenementen in Alberta

EvenementenIn Alberta worden door het hele jaar heen verschillende festivals gehouden. Vooral Edmonton is een echte festivalstad. Hier worden jaarlijks een groot aantal culturele activiteiten georganiseerd. Maar ook een bezoek aan de Calgary Stampede (ieder jaar begin juli) is een belevenis op zich.

Travel Alberta heeft een handige kalender waarop u precies kunt zien waar wanneer festival plaatsvindt, zodat u het in uw reisprogramma kunt opnemen .


 Op vakantie naar Canada?

Boek uw reis bij de aangesloten reisorganisaties en luchtvaartmaatschappijen van YouCanada.Canada Leden Nieuws Over ons
@2021 YouCanada. All right reserverd

    

Website & realisatie: ROS Marketing