Reizen in Canada

YouCanada

In Canada reizen

Canada laat zich op zoveel verschillende manieren ontdekken. Of je nu kiest voor de camper, auto, trein of het land met een groepsreis verkent. Een ding is zeker… Canada stelt je niet teleur!
VIA Rail Canada
VIA Rail Canada in Nederland

Ontdek Canada per trein met VIA Rail Canada. Enerzijds de ideale manier om in het oosten de grote steden te bezoeken, geen last van verkeersdrukte en de weg zoeken maar, comfortabel in moderne intercity treinen reizen. Anderzijds terug in de tijd en met The Canadian dwars door Canada met zijn adembenemende landschappen in 4 dagen en 4 nachten of The Oceaan vanuit Montréal naar Halifax in 24 uur. Aanboord zijn uiteraard slaapwagons maar ook prachtige dôme- en restaurant wagons. Kortom “een cruise op rails”.

VIA Rail Canada in Nederland – Neem contact op via viarailcanada@itnmarketing.nl voor meer informatie.

Fraserway
Fraserway RV is in 1969 opgericht en vandaag de dag telt de “Adventure Group of Companies” 13 verkooplocaties, een eigen camperfabriek en zijn ze al jaren Canada’s grootste onafhankelijke camperverhuurbedrijf. Fraserway dekt heel Canada af met hun 6 verhuurvestigingen; te vinden in Vancouver, Calgary, Halifax, Toronto, Edmonton en Whitehorse. U kunt kiezen uit verschillende soorten motorhomes, trucks en campers. Keuzegenoeg! Ontdek meer via de onderstaande link.

Canadream
CanaDream promoot Canada en de mogelijkheid tot “Ontdek Canada op eigen tempo” al reizend in een op maat gebouwde kwaliteitscamper. Canadream heeft locaties verspreid over heel Canada, namelijk in Calgary, Edmonton, Vancouver, Whitehorse, Toronto, Montreal en Halifax. Je kunt jouw camper halen en inleveren op dezelfde locatie, maar ook gebruikmaken van verschillende wegbreng-mogelijkheden. Vind alle opties via de onderstaande link.